Over ons

De Wolff & Partners is in 1988 opgericht en gevestigd in Grootebroek, onder leiding van Ruben de Kraker en Yuri Blankendaal is ons team uitgegroeid tot een innovatief en veelzijdig bureau.

De Wolff & Partners is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwbouw projekten varierend van woningbouw tot utiliteitsbouw. Ons bureau werkt veel met aannemers, ontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers. Op deze site krijgt u een indruk van een aantal gerealiseerde projekten.

Ons werkgebied strekt zich voor een groot deel uit over de provincies Noordholland, Utrecht, Flevoland en Utrecht. In de diverse nieuwbouwplannen die in deze provincies in ontwikkeling zijn, realiseren wij een grote diversiteit aan projekten. Ruim honderd recent door ons bureau gerealiseerde projekten kunt u o.a. vinden in de plannen Broekhorn, De Draai en Land van Luna in Heerhugowaard, Bloesemgaerde in Wognum, Oosterweed in Grootebroek, Buiten Veste in Enkhuizen, Bangert en Oosterpolder in Zwaag, Reigersborg in Hoogkarspel, Noorderplassen, Homeruskwartier, Columbuskwartier, Stripheldenbuurt en Overgooi in Almere.

Wilt u ook uw eigen droomhuis realiseren en u bent in het bezit van een kavel, graag begeleiden wij ook u in het realiseren van uw woonwensen.